INSCRIE-TE LA CURSUL DE ASTROLOGIE

Daca iti doresti sa afli :
– Cum poti sa atragi mai multa energie ?
– Cum poti sa-ti imbunatatesti starea de sanatate?
– Cum poti sa iti gasesti sufletul pereche?
– Cum poti sa aduci mai multa pace, iubire, liniste sufleteasca, in
viata ta?
– Cum poti creea relatii armonioase si fericite cu cei din jur?
– Cum poti dobandi abundenta materiala?
– Cum poti sa-ti materializezi cele mai fantastice vise?
– Cum poti avea o viata fericita, implinita si plina de succes?
– Cum poti evolua spiritual?

Cursul acesta este pentru TINE!
Tu esti miracolul din viata ta!
Vino sa il descoperi!

Înscrie-te acum !

700,00 leiAdaugă în coș

DE CE SA URMEZI UN CURS DE ASTROLOGIE ?

Ce este astrologia?

Astrologia (astron-logos – limbajul stelelor) este arta de a descifra si de a prezice destinele pe baza studierii pozitiei si miscarii astrelor, a constelatiilor sau a unor fenomene ceresti.

Intre cerul de nastere al unei fiinte umane si evolutia ei pe acest pamant (adica soarta ei) se afla o legatura de la cauza la efect, de unde si dictonul : ce ti-e scris in frunte ti-e pus !

TE INVIT SA DESCOPERIM IMPREUNA, CE TI-AU HARAZIT ASTRELE IN MOMENTUL NASTERII, CUM ITI POTI FRUCTIFICA LA MAXIM NOROCUL PREZIS DE STELELE NOROCOASE SI CUM SA TE INDEPARTEZI CU GRATIE, DE LUCRURILE CARE NU-TI SUNT SCRISE IN DESTIN!

Pana la urma, TOT CE CONTEAZA INTR-O VIATA DE OM este, asa cu spune Budha, CAT DE FRUMOS AI TRAIT, CAT DE MULT AI IUBIT SI CAT DE GRATIOS TE-AI INDEPARTAT DE TOATE LUCRURILE CARE NU-TI ERAU SORTITE.

BENEFICIILE CURSULUI DE ASTROLOGIE PRACTICA

In vremuri indepartate, astrologia era rezervata numai regilor si oamenilor cu rang inalt ,omul de rand neputand avea acces la serviciile unui astrolog.
Regii si imparatii lumii nu plecau la lupta sa cucereasca noi teritorii, pana cand astrele nu le erau favorabile.

Participand la acest curs vei invata cum sa calculezi si tu momentele tale favorabile ,astfel incat sa-ti conduci nava vietii in directiile cele mai benefice pentru tine, actionand cand vantul iti este prielnic si stand la adapost cand incepe furtuna.

De exemplu, cand jupiter iti va tranzita sectorul carierei, vei sti ca atunci va fi momentul oportun sa-ti dezvolti afacerea, sa ai succes si sa obtii o pozitie inalta in profesie, sa ai faima si recunoastere profesionala.
Dar, cand Saturn va tranzita sectorul banilor, vei munci din greu pentru a obtine securitatea financiara, castigurile vor fi constante, dar mai lente ,iar banii nu vor mai veni cu nemiluita, astfel incat va trebui sa fii foarte atent la cheltuieli.

La cursul de ASTROLOGIE PRACTICA vei invata cum sa interpretezi o harta natala, o harta previzionala, cum sa stabilesti compatibilitatea dintre doua sau mai multe persoane, vei descoperi la ce boli este predispusa o persona din nastere si cum ne influenteaza planetele starea de sanatate.

Cursul de ASTROLOGIE PRACTICA iti ofera cele mai bune instrumente ca tu sa stii sa citesti o harta astrala, astfel incat sa nu mai depinzi de serviciile unui astrolog, sa economisesti timp si bani si nu in ultimul rand ,sa devii propriul tau astrolog.

In plus, cu ajutorul astrologie karmice vei descoperi prin cate vieti succesive ii este dat omului sa treaca, ca sa poata invata sa distinga binele de rau,lumina de intuneric, de ce unii oameni sunt intr-o cautare permanenta a sufletului pereche, cum se face ca unele persoane au noroc cu carul, iar altele doar cu paharul.
Mai exact, o vei cunoaste pe REGINA tuturor stiintelor, care nu este nimeni alta decat ASTROLOGIA, cea mai frumoasa, cea mai controversata, cea mai mareata dar si cea mai falnica dintre toate stiintele omenesti.

Cu ajutorul cursului de ASTROLOGIE PRACTICA vei afla ce legatura formidabila exista intre parte si intreg, intre om si cosmos, intre soarta unui singur om si cea a intregii omeniri.

– In concluzie, urmand acest curs vei invata sa practici ASTROLOGIA si sa te ghidezi dupa astre intr-un Univers atat de bine oranduit, unde nimeni nu traieste la voia intamplarii,cu atat mai putin omul, si unde astrologia ne invata cum sa ne integram cat mai armonios in COSMOS, respectand legile nescrise ale UNIVERSULUI.

CE CONTINE CURSUL DE ASTROLOGIE PRACTICA?

Cursul de astrologie practica este impartit in 7 module, dupa cum urmeaza:

– MODUL 1 – ASTROLOGIE NATALA – notiuni introductive de astrologie, planetele, casele astrologice, aspectele planetare, interpretarea detaliata a hartii natale (caracter, sanatate, dragoste, familie, copii, viata profesionala,bani,avere, calatorii)

– MODUL 2 – ASTROLOGIE PREVIZIONALA – prezicerea viitorului cu ajutorul tranzitelor, progresiilor si revolutiilor solare

– MODUL 3 – ASTROLOGIE RELATIONALA – determinarea compatibilitatii dintre doua persoane implicate intr-o relatie,din punct de vedere fizic, mental, emotional si spiritual , regasiri karmice, totul cu ajutorul sinastriei si temei compuse

– MODUL 4 – ASTROLOGIE MEDICALA – corespondenta dintre astre si partile corpului uman, diagnosticarea cu ajutorul astrologiei, casele sanatatii si ale bolii, terapia cu ajutorul astrologiei, stabilirea datei unei interventii chirurgicale, conceptia si contraceptia, cauzele spirituale ale bolilor

– MODUL 5 – ASTROLOGIE KARMICA- descopera cine ai fost intr-o viata anterioara, care este menirea ta pe acest pamant, afla de unde vii si incotro te indrepti ,cu ajutorul nodurilor lunare in case si in zodii . In plus, planetele retrograde iti vor arata unde se afla blocajele energetice, care te impiedica sa te dezvolti

– MODUL 6 – STELE FIXE SI PARTI ARABE – Te-ai nascut sau nu te-ai nascut sub o stea norocoasa ?
Vom face o incursiune in lumea stelelor fixe ,(vom vorbi despre stelele regale- Formalhaut, Antares, Regulus, Algol si alte stele mai mult sau mai putin malefice si vom invata cum sa calculam si sa interpretam in harta natala, punctul de norocului, punctul dragostei, punctul atractiei, punctul casatoriei, punctul faimei

– MODUL 7 – APLICATII PRACTICE – Intocmirea si interpretarea detaliata a horoscopului, prin reunirea tuturor tehnicilor invatate la modulele anterioare.
Acum, vei sti sa raspunzi, cu siguranta, la toate intrebarile existentiale de tipul :DE UNDE VIN ,CINE SUNT SI INCOTRO MA INDREPT?

In plus, ii vei ajuta si pe cei dragi tie, sa gaseasca raspuns la aceste intrebari.

Pana la urma, viata nu-i decat o strasnica calatorie si nu destinatia conteaza in primul rand,ci cat de frumoasa a fost calatoria !