ECLIPSA DE LUNA IN TAUR- Prudenta, prudenta si iar prudenta!

CAND MARTE IN SCORPION TE „DEZBRACA” DE FRICI
octombrie 31, 2021
HOROSCOPUL ANULUI 2022. Un AN nou, o Noua Viata
ianuarie 3, 2022
CAND MARTE IN SCORPION TE „DEZBRACA” DE FRICI
octombrie 31, 2021
HOROSCOPUL ANULUI 2022. Un AN nou, o Noua Viata
ianuarie 3, 2022
Arata tot

ECLIPSA DE LUNA IN TAUR- Prudenta, prudenta si iar prudenta!

ECLIPSA DE LUNA IN TAUR- Prudenta, prudenta si iar prudenta!
In data de 19 noiembrie 2021, va avea loc in zodia taurului, la gradul 27, cea mai lunga eclipsa partiala de luna, in intervalul 9:18- 12:47, ora Romaniei si este practic cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol, avand o durata de aproape 3 ore si jumatate.
Eclipsa nu este vizibila in Romania.
Avand o durata aproape dubla fata de alte eclipse, ea va aduce evenimente de intensitate majora.
Zodiile impactate direct de aceasta eclipsa sunt in primul rand taurii si scorpionii si nativii care au planete in jurul gradului 27 taur, plus minus 5 grade.
In general, la luna plina emotiile o iau razna si spiritele se incing.
Iar daca rebela planeta Uranus incepe sa arunce si cu sageti catre razboinicul marte ca sa-i atate nervii si asa osteniti, nu e greu de imaginat ce urmeaza sa se intample.
Nu vreau sa spun lucruri mari, dar la furie omul e capabil de orice.
Cert este ca aceasta eclipsa naravasa isi propune sa testeze nervii fiecaruia.
Un lucru e clar. Uranus se va ciufuli la toata lumea in urmatoarea perioada si cine se va infuria primul va iesi cam sifonat din aceasta poveste.
Tot ce a stat ascuns sub pres iese acum la iveala si nici un secret nu mai poate fi pastrat.
Cea mai buna atitudine este sa lasam tsunami sa vina, ca oricum nu ne putem pune cu el si sa asteptam ca Universul sa-si faca treaba.
Asa ca, nu ne ramane decat sa ne inarmam cu lumanari, betisoare parfumate, cristale, sa facem reiki sau sa meditam si sa asteptam sa treaca furtuna.
Fie ca e vorba de o criza existentiala, pentru unii nativi sau numai de o criza de nervi, pentru altii, partea buna este ca, uneori e nevoie si de o zguduitura puternica, care sa ne trezeasca din amortire, ca sa vedem mai bine pe ce lume ne aflam.
E lumea asta sau aialalta?
S-a mutat Raiul in Iad sau Iadul in Rai, ori poate Dumnezeu a lasat pe Pamant Raiul si omul l-a otravit cu toxicitatea gandurilor, emotiilor si faptelor sale, iar acum nu facem decat sa suportam consecintele?
Aceasta este doar prima eclipsa de pe axa taur/scorpion, si vor mai veni inca patru eclipse pe aceeasi axa, anul viitor, asa ca e timp berechet de gandire si analiza.
Taurul e responsabil cu bunurile si banii, iar scopionul cu dramele si crizele existentiale.
La nivel global, zguduielile produse de opozitia Marte-Uranus, ce culmineaza cu eclipsa din taur, vor fi sub forma de cutremure, inundatii, eruptii de vulcani, explozii si tot ceea ce face ca pamantul sa se zdruncine sau sa dea pe afara.
La nivel personal, stim cu totii ca oamenii se comporta salbatic la luna plina si cel mai bine este sa stam deoparte si sa nu ne lasam antrenati sa intram de buna-voie in haita de lupi.
Iar pe termen lung, deoarece eclipsa va avea efect pe o perioada de 6 luni de acum incolo, cu cat vom fi mai prudenti si mai deschisi catre schimbare, cu atat va fi mai bine pentru noi.
Taurul e un semn de pamant, foarte incapatanat, care nu-si doreste schimbarea, dar Uranus isi propune sa distruga toate restrictiile, limitarile si sa ne elibereze de dogme, credinte, bunuri, atasamente si toate lucrurile care nu ne mai folosesc, ne tin pe loc si nu te lasa sa evoluam spiritual.
Limita lui Uranus este doar cerul si chiar daca acum ne poate face sa trecem prin foc, intr-un final ii vom multumi.
Mare atentie si la sanatate, deoarece eclipsa se aliaza cu Algol, o stea renumita pentru maleficitatea ei, care va agrava problemele de sanatate si accidentele de tot felul, inclusiv cele de munca sau de circulatie.
Departe de mine gandul de a va ingrijora mai mult decat este cazul, dar un om avertizat face cat doi, iar prudenta maxima este cea mai indicata in acesta perioada.
Evolutie placuta in continuare si sa ne revedem sanatosi!
Daca aveti nevoie de un sfat, o indrumare sau de ajutor sunt Aici sa va sustin!
Armonie si iubire,
Nicole Dragoi
Astrolog

Comments are closed.

WhatsApp Chat
1
💬 Aveți nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ziua !
Cu ce va pot ajuta ?