ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA! ESTI PREGATIT SA INCEPI O VIATA NOUA?
martie 22, 2022
ECHINOCTIUL DE PRIMAVARA! ESTI PREGATIT SA INCEPI O VIATA NOUA?
martie 22, 2022

Care sunt secretele portalului energetic 11:11?

În această zi magică, poți experimenta deschiderea extraordinară a  portalui energetic 11:11 , care să lumineze călătoria ta spirituală! Este momentul ideal pentru a te conecta la energiile cosmice și pentru a experimenta transformări profunde în viața ta.

Portalul energetic 11.11 este considerat o poartă cosmică, oferind oportunitatea de a atrage energii pozitive și de a manifesta schimbări înalte în conștiința ta. Este momentul propice pentru a-ți seta intenții puternice, pentru a-ți elibera blocajele și pentru a aduce lumină în zonele întunecate ale vieții tale.

Acest portal energetic poate aduce cu sine claritate mentală, intuiție accentuată și o puternică legătură cu ghizii spirituali. Fie că îți dorești vindecare emoțională, transformare personală sau ghidare spirituală, acesta este momentul să îți deschizi inima și mintea către energiile înalte disponibile în univers

Ce este un portal energetic?

Un portal energetic este  un moment în care energia se concentrează și se intensifică , facilitând conexiuni spirituale și schimbări subtile în conștiință. Aceste portaluri sunt adesea asociate cu date sau locuri specifice, iar unul dintre cele mai cunoscute este portalul energetic 11:11.

Prin tradiții spirituale, un portal energetic poate fi perceput ca o poartă către dimensiuni superioare sau către o conștiință mai înaltă. În aceste momente, se crede că bariera dintre lumea fizică și cea spirituală devine mai subțire, permițând energiilor să circule mai liber.

Data de 11:11 este considerată specială și plină de semnificație în diverse tradițiile spirituale și metafizice. Mulți oameni atribuie anumite înțelesuri și simboluri acestei secvențe de numere repetate.

Iată câteva interpretări ale importanței datei de 11:11

  • Portal cosmic: Unii cred că 11:11 reprezintă un portal cosmic sau o poartă energetică care se deschide pentru a permite trecerea energiilor superioare și ghidarea spirituală.
  • Alinierea spirituală: Data de 11:11 este adesea asociată cu o aliniere spirituală sau cosmică specială, oferind oportunitatea pentru conectarea la nivel înalt și evoluție personală.
  • Semn de ghidare: Pentru mulți, observarea frecventă a secvenței 11:11 este considerată un semn de la univers sau de la ghizii spirituali, indicând că ești pe drumul potrivit și că primești sprijin divin.
  • Manifestare și intenții: Mulți oameni aleg să își formuleze intenții sau să facă rugăciuni în momentele când văd 11:11, considerând că aceasta este o perioadă propice pentru a atrage în viața lor ceea ce își doresc.

 

 Care sunt cei 5 pasi către deschiderea portalului 11.11?

* 1. ☄️Setează Intenții Puternice: Fă o listă clară a ceea ce îți dorești să atragi în viața ta. Fii specific și concentrat asupra detaliilor.

* 2.☄️Meditație și Reflecție: Alocă timp pentru meditație și reflecți. Închide ochii, conectează-te cu respirația ta și imaginează-ți cum energia cosmică curge prin tine, aducând claritate și lumină.

* 3.☄️Practică Recunoștința: Apreciază tot ceea ce ai și manifestă recunoștință pentru fiecare aspect al vieții tale. Recunoștința deschide ușile spre mai multă abundență.

* 4.☄️Conectare cu Natura: Petrece timp în natură pentru a te conecta cu energiile pământului și a te armoniza cu ritmurile sale.

Alege să îți deschizi sufletul către această oportunitate unică de creștere și expansiune. 

5.☄️Descoperă puterea vindecătoare a energiei universale! 

Acceseaza cursurile  de Reiki pe www. REIKI.Ro,  și continuă călătoria ta către echilibru și bunăstare.

Afla tehnici noi de vindecare, învață să gestionezi stresul și să eliberezi traumele emoționale.

Oportunitatea de a călători în lumina , cu ajutorul unei ședințe de REGRESII în vieți anterioare te așteaptă să descoperi profunzimile vindecării interioare.

Înscrie-te acum  la o ședință de REGRESIE pe www.reiki.ro și investește în sănătatea ta fizică, mentală și emoțională!

Descoperă puterea vindecătoare a energiei universale!

  • Portalul energetic 11.11 este aici pentru a-ți oferi susținere în călătoria ta către lumină și evoluție spirituală.☀️

 

Evoluție plăcută în continuare!

Nicole Dragoi

Maestru/Profesor reiki/Astrolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WhatsApp Chat
1
💬 Aveți nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ziua !
Cu ce va pot ajuta ?