Ceremonia Ceaiului
Ceremonia ceaiului
decembrie 10, 2015
venus in taur
Cand te-ai rasfatat ultima oara ? Venus in taur
aprilie 16, 2021
Ceremonia Ceaiului
Ceremonia ceaiului
decembrie 10, 2015
venus in taur
Cand te-ai rasfatat ultima oara ? Venus in taur
aprilie 16, 2021

 

Marte, planeta energiei si actiunii va intra in data de 5 aprilie in zodia gemenilor unde va stationa pana in data de 23 aprilie 2021.

 

Cand marte se muta din taur in gemeni, atentia noastra se muta si ea de la buzunare la idei si la drumuri.

 

Daca cu marte in taur am fost focusati pe interesele noastre financiare, acum ni se vor aprinde calcaile si ni se va face un dor de duca, de nici macar nu mai trebuiesa avem o destinatie anume in minte.

 

Pur si simplu vom zbura incotro vom vedea cu ochii!...

 

Daca nu la propriu, macar la figurat!

 

Gemenii sunt un semn de aer foarte agil si inventiv, de aceea ei gasesc solutii la orice.

Chiar si atunci cand e vorba de restrictiile impuse de pandemie.

 

Zilele trecute m-am conversat cu unnativ geaman, care a primit viza deemigrare pentru SUA, tocmai pentru ca cei care erau pe lista inaintea lui nu s-au prezentat la interviu.

Si, in plus, cum din UE nu se poate zbura in America, a gasit o varianta sa plece din Belgrad.

Deci, se poate!

 

De fapt, chiar asta e invitatia pe care o face marte in gemeni:

Deschide-ti aripile si zboara!

 

Marte in gemeni iti da curaj sa visezi, pentru ca iti aprinde toti neuronii din cap si-ti vin o gramada de idei, inclusiv despre cum sa scapi de toate traumele vietii tale…

 

Asa ca, sa nu te mire daca te vei apuca sa lucrezi acum la mai multe proiecte in acelasi timp sau daca vei renunta la proiectele vechi, care au inceput deja sa te plictiseasca.

 

Intr-adevar, vom avea si un exces de energie mentala, care ne poate disipa actiunea in mai multe directii si pe mai multe planuri, de aceea ar fi de preferat sa iti notezi toate ideile care iti trec prin minte si sa nu le pui in practica pe toate deodata.

 

Marte in gemeni este foarte bun pentru cei care invata, scriu, predau, comunica ori negociaza, dar si pentru aceia care sunt in cautare de noi experiente de viata, fizice, mentale, emotionale sau spirituale.

 

Nici macar nu conteaza!

 

Fie ca flirtezi cu viata sau cu alte persoane, marte in gemeni te va incuraja sa o faci si fara sa-ti asumi prea multe responsabilitati, mai ales cand vine vorba de relatii.

 

Marte in gemeni te trimite pe drumuri aventuroase, fizice, intelectuale ori spirituale, pentru ca vrea sa scoata din tine cel mai tare orator, cel mai bun scriitor, cel mai studios student, cel mai mare Guru sau, de ce nu, cel mai renumit Casanova al timpurilor moderne…😊

 

Depinde in ce domeniu isi doreste fiecare sa evolueze!

 

Daca faci parte din categoria celor care isi doresc sa invete cum sa-si gestioneze mai bine viata si energia si sa scape de toate traumele emotionale ale trecutului, acum este momentul cel mai potrivit sa te inscrii la cursurile de reiki , cristaloterapie si astrologie.

 

Evoluam impreuna!

 

Armonie si iubire,

Nicole Dragoi

Maestru Reiki /Astrolog

Comments are closed.

WhatsApp Chat
1
💬 Aveți nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna ziua !
Cu ce va pot ajuta ?